Тел.: (02) 987 08 71
Englishgb

Анастасия Мозер, почетен председател на ПП Обединени земеделци: Гласувайте за демократичното бъдеще на България!

mozer4

Скъпи земеделци и сънародници,

Българският народ е изправен отново пред много важен избор – искаме ли да повторим сценария от 1992 до 1997 г., когато последователно управляваха правителствата на Любен Беров и на Жан Виденов.  Последното доведе България до икономически колапс с инфлация от 500 процент. Искаме ли да изоставим своята убедителна принадлежност към европейското единство и да се намерим отново в международна изолация?

Социалистите ще променят посоката на българската политика и икономика, защото те не се реформираха, а само се преименуваха. Те остават верни на отживели системи, които никъде не дадоха добри резултати, а само уеднаквиха посредствеността и мизерията.

Ако искаме да вървим напред, трябва да продължим по пътя, който ще осигури бъдещето на демократична и независима България.

Гласувайте, не оставяйте други да решават вашата съдба и тази на децата ви! Аз вярвам в свободолюбивия дух на българския народ и съм убедена, че той не е забравил Лукановата зима, Виденовата катастрофа и безпринципността на Тройната коалиция.

Аз лично си спомням как Беров ни убеждаваше, че бъдещето на България е в Кремиковци – тази комунистическа недомислица, прахосани средства и мръсен въздух.

Българи, гласувайте за демокрацията, колкото и трудна и несъвършена да е тя. Но тя няма алтернатива!

Ние трябва да дадем гласа си за идеи, които се вписват в днешното желание на хората да живеят в мир и да работят един за друг, а не един против друг.

Не вярвайте на лъжи, защото пак ще останем излъгани.

ГЕРБ направи много за България и ще продължи да работи за нашия европейски път и за достоен живот.

Лично аз подкрепям кандидатурата на Цецка Цачева за президент на България. Обединени земеделци призоваваме да се гласува за кандидат-президенстката двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев!

Не се връщайте назад! Демократичният дух и демократичната общност трябва да победят!

 

 

Leave a Reply

Публикации

Адрес

12 бул. "Витоша", 1000, София
Тел.: (02) 987 08 71
Централа Партия "Обединени земеделци"
Website: http://zemedelci.org
[email protected]
Read previous post:
ІV конгрес на Обединени земеделци преизбра Петя Ставрева

ІV конгрес на Обединени земеделци преизбра Петя Ставрева Висшият форум се проведе на 29 октомври 2016 г. в Пазарджик        Четвъртият...

Close