Тел.: (02) 987 08 71
Englishgb

Обединени земеделци внесоха документи в ЦИК за регистрация за местния вот на 25 октомври

CIK_2

Председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева, председателят на столичната структура на партията адвокат Красимир Вълев и Симеон Стоилков от Експертния съвет подадоха в 14:00 часа днес, 3 септември, в Централната избирателна комисия документите за участието на организацията в местните избори на 25 октомври 2015 г.
Обединени земеделци внесоха над 5 600 подписа за регистрацията на партията за местния вот.

“Местните избори са приоритет за Обединени земеделци”, каза Петя Ставрева. Местната власт е най-близо до хората и до техните проблеми, затова представителството в нея е много важно, добави тя.
В различните региони на страната структурите на Обединени земеделци ще участват в изборите наесен както самостоятелно, така и в коалиции с партии от демократичното пространство.

Председателят на Обединени земеделци отново подчерта необходимостта от политика, която да стимулира развитието на регионите. Обединена Европа осигурява стратегическо финансиране за реална регионална политика чрез осигуряване на ресурс за различни проекти. Инвестицията в инфраструктурата и в създаването на нови работни места могат да ограничат обезлюдяването на цели региони в България, каза тя.

Затова от ключово значение е какви хора ще влязат в местната власт. Необходимо е това да бъдат личности с мотивация да променят и развиват населеното място, в което живеят, а не да облагодетелстват тесен кръг около себе си, каза още Петя Ставрева.

Leave a Reply

Публикации

Адрес

12 бул. "Витоша", 1000, София
Тел.: (02) 987 08 71
Централа Партия "Обединени земеделци"
Website: http://zemedelci.org
[email protected]
Read previous post:
Д-р Анастасия Мозер: Моят принос към евроатлантическата идея е синовен дълг!

Президентът Росен Плевнелиев удостои почетният председател на Обединени земеделци с орден „Стара планина” – първа степен 30 юли 2015 г.,...

Close